Segítség a Regisztrációhoz és az Álláshirdetés feladásához

Regisztráció a weboldalon

Az oldalra való regisztráláskor csak valós adatot adjon meg!

Fejlec

Munkaadók regisztrálása, bejelentkezése ezen a gombon érhető el. Bejelentkezés után a munkaadó gomb lecserélődik a belépett felhasználó nevére, amelyre kattintva megjelenik a menü.

Az álláshirdetés feladása csak bejelentkezést követően érhető el. A kitöltés menetéről bővebben tájékozódhat videónkban is.

Regisztráció cég adatai
Regisztráció számlázási cím

A számlázási cím megadása kötelező, amennyiben kiemelt hirdetést kér, az itt megadott adatokkal állítjuk ki a számlát.

Regisztráció kapcsolattartó adatai

Hirdetési típusok

VIP megjelenés – díjköteles álláshirdetés:

A kiemelt álláshirdetés elhelyezése díjköteles, mely díjszabások belépést követően a hirdetés feladásnál jelenik meg. A VIP hirdetés főoldali logóval/képpel ellátott felülrögzített megjelenést és Facebook-os megjelenést kap. Kiemelt álláshirdetéshez választható további kiemelési forma is (hírlevél szolgáltatás, Facebook Top megjelenés, Facebook VIP megjelenés).

Vip hirdetés

Kiemelt megjelenés – díjköteles álláshirdetés:

A kiemelt álláshirdetés elhelyezése díjköteles, mely díjszabások belépést követően a hirdetés feladásnál jelenik meg. A kiemelt hirdetés főoldali megjelenést és Facebook-os megjelenést kap. A kiemelt hirdetésben megjeleníthető 1 db logó/kép is. A kiemelt hirdetések elhelyezése időrendi sorrendben történik a főoldalon a megrendelt ideig. Kiemelt álláshirdetéshez választható további kiemelési forma is (hírlevél szolgáltatás, Facebook Top megjelenés, Facebook VIP megjelenés).

Kiemelt hirdetés

Normál megjelenés – díjmentes álláshirdetés:

Weboldalaink országosan működnek, az általunk üzemeltetett oldalak közül 1 oldalon történő 40 napon belüli első normál megjelenés díjmentes. Egy hirdető egy normál (ingyenes) hirdetést adhat fel 40 napon belül, egy hirdetésen belül egy pozíciót lehet meghirdetni, a meghirdetett pozíció 40 napon belül nem módosítható. A 40 napon belül történő deaktiválás esetén is meg kell várni a 40 nap leteltét a következő ingyenes hirdetés beküldéséig. Minden további hirdetés díjköteles és kiemelt megjelenést kap. Amennyiben cége 40 napon belül két pozíciót, vagy több oldalon szeretne hirdetni, akkor az első hirdetése lehet normál (ingyenes) a másik, illetve azon felüli hirdetések viszont díjkötelesek. A 40 nap letelte után ismét küldhető be 1 db ingyenes hirdetés.

Normal hirdetés

Útmutató álláshirdetés feladásához

A hirdetés feladásakor csak valós adatot adjon meg! Ügyeljen a jelentkezési e-mail cím pontos megadására, félreütés esetén a jelentkezőket nem kapja meg e-mailben, csak a weboldalon bejelentkezve tudja majd megtekinteni.

Hirdetés feladás első lépés
Hirdetés feladás második lépés

Itt választhatja ki melyik oldalon szeretne hirdetni, alapértelmezetten az az oldal jelenik meg, amelyről a hirdetést feladja.
Az oldal nevére kattintva megadhatja a munkavégzés helyét, illetve kiválaszthat más vagy több oldalt is.
Ez a panel az alábbi képen tekinthető meg.

Az alábbi kép mutatja az oldal kiválasztása és a munkavégzés helye kitöltő felületet.
Hirdetés feladás munkavégzés helye

A munkavégzés helyének megadásakor kezdje el begépelni a helység nevét majd válasszon a lehetőségek közül vagy írja be azt.

Fontos, hogy csak egy település adható meg.

A "külföld" négyzetet csak akkor kell bepipálnia ha külföldi települést adott meg munkavégzésnek.

Hirdetés feladás harmadik lépés
Hirdetés feladás negyedik lépés
Hirdetés feladás ötödik lépés
Tudta?

Feladhat egyszerre több álláshirdetést is. Ha végzett a hirdetések feltöltéseivel a tovább gombra kattintva az addig felvitt hirdetésekre beállíthatja a hirdetések típusát és idejét.

Videós segítségnyújtás az álláshirdetés feladáshoz